Ajankohtaista

Finnbeing -uutiskirje 2/2014

lähettänyt Sirkka Paananen 9.9.2014 klo 3.54

Uusi uutiskirje on juuri saatu valmiiksi, siinä mm. tulossa olevia tapahtumia:

Finnbbeing-hanke on mukana Keksintöjen Viikolla 10. -11.10.14 hyvinvointipalvelujen – ja innovaatioiden osastolla. Pyrimme kokoamaan osastolle hyvinvointialan toimijoita esittelemään tuotteitaan ja palvelukonseptejaan.

Katsastamme hankkeen aikana syntyneitä kokemuksia, ideoita ja tuloksia Kannonkoskella Lakomäen Metsäkartanolla 12.11.14 teemalla ”Rohkeus kokeilla ja vapaus menestyä”.

Hankkeen lopettajaiset ja pikkujoulut pidetään 16.12.14 Viitasaarella Koskikarassa (EräVaris).

Finnbeing-uutiskirje 1/2014

lähettänyt Sirkka Paananen 19.3.2014 klo 6.44   [ 19.3.2014 klo 6.55 päivitetty ]

Finnbeing-hanke on tehnyt neljä benchmarking-arviointikäyntiä alkutalven aikana ja valmisteilla on vielä kaksi lisää. Jokaisen arviointikäynnin jälkeen on käynnin herättämät ajatukset koottu yhteen sekä pyritty löytämään hyvät käytännöt, joita yritykset voivat soveltaa omaan toimintaansa.  

Syksyllä hankkeen loppuseminaarissa hankkeessa mukana olevat yritykset kertovat kokemuksiaan käyttöönottamistaan hyvistä käytännöistä.

Malako-hankkeen IdeatRahax.fi –elämyksellisten palvelutuotteiden kehittämiseen opastavaa palvelua olemme soveltuvilta osin käyttäneet uuden usean yrittäjän palvelutuotteen kehittämisessä. 

IdeatRahax.fion maksuton verkossa oleva palvelu, jossa on hyvä opastus ja ajatuksia herättäviä kysymyksiä. Kannattaa tutustua.

Keväällä benchmarking- ja tuotekehitystyön lisäksi järjestämme 14.5.2014 Viitasaarella vuorovaikutus- ja itsetuntemus –päivän (valmentamassa Leena Aijasaho)  sekä jatkamme verkostojen kehittämisyhteistyötä. 

Finnbeing- uutiskirje 2/2013

lähettänyt Sirkka Paananen 13.9.2013 klo 2.07

Uutiskirjeessä mm. 
  • GreenCare -kuulumisia,
  • toimialakohtaisia kehittämistarpeita, 
  • vertailemalla oppista 
  • matkailualan kehittymisestä 
  • palvelukokemuksen merkityksestä
  • opintoretkikohteen suunnittelua
Lue ja kysy lisää!

Matkailu kasvaa Suomessa ja maailmalla ripeästi!

lähettänyt Sirkka Paananen 13.9.2013 klo 0.32

Työ- ja elinkeinoministeriön matkailutapahtumassa 4.9.2013 puhunut Vapaavuori korosti matkailun kasvupotentiaalia ja sen suurta työllistävää merkitystä.

 

Matkailu on paljon isompi juttu kuin yleensä oivalletaan. Ja se voi hyvin jatkossa olla vielä selvästi tätäkin isompi juttu, kunhan osaamme fiksusti tarttua edessämme oleviin suuriin mahdollisuuksiin.  

Vapaavuoren mukaan palvelualat ovat viime vuosien elinkeinopoliittisessa keskustelussa jääneet liian vähälle huomiolle.  

Teollista rakennettamme koettelevan globaalin murroksen puserruksissa meidän on ymmärrettävä panostaa myös kasvaviin palvelualan sektoreihin. Erityisesti matkailu on yhteiskunnallisesti erittäin merkittävä ja alati kasvava ala. Kyse on myös erittäin työllistävästä elinkeinosta, joka jakaa hyvinvointia laajasti maan eri osiin. 

Suomalaisuuden vetovoimaa - Löylyä lissää 19 - 20.3.13

lähettänyt Sirkka Paananen 14.1.2013 klo 0.07

Tervetuloa 39. vuotuiseen maaseutumatkailuseminaariin Keski-Suomeen!

Valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari järjestetään Kylpylähotelli Peurungassa Laukaassa 19.-20.3.2013. 

Heitämme seminaarissa lisää löylyä suomalaisuuden lähteille ja etsimme suomalaisuutta niin saunasta, hirvitarhasta kuin Suomi-brändistäkin. Vai löytyisikö suomalaisuuden ydin tutustumisretkiltä keskisuomalaiselle maaseudulle?

Seminaari on avoin kaikille maaseutumatkailuyrittäjille ja matkailun kehittäjille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Lisätietoja RuokaCentrian sivuilta.

Keski-Suomi – Lähelläsi!

1-5 of 5