Tulossa keväällä 2013

lähettänyt Sirkka Paananen 20.12.2012 klo 5.54   [ 6.3.2013 klo 2.41 päivitetty ]

Mukanaolevien yritysten toiveita ja ideoita kuunnellen olemme hahmotelleet kevään työpaja ja seminaari -sarjaa yhdessä Malako ja Näkökulmaverstas -hankkeiden kanssa.

 

Työpajojen sarja käynnistyy maaliskuussa (12.3.13) Tee tulosta tyylillä -laadun ja viihtyisyyden merkitys palvelukokemuksessa -asioiden ympärille koostuvasta seminaari- ja työpajapäivästä.   Maaliskuussa on myös yrityksen oman tarinan tunnistamiseen ja muodostamiseen liittyvät koulutus- ja työpajapäivät.  Ensimmäisenä päivänä (21.3.13) muodostetaan yrityksen tarina ja erottautuminen ja toisena päivänä (26.3.13) jatketaan viemällä yrityksen tarina osaksi palvelua.  Toinen (9.4.13) Tee tulosta tyylillä -seminaari keskittyy myyntiin ja  hakee ratkaisuja mm. myyntikanaviin ja myynnin kehittämiseen. Miten esittelet yrityksesi minuutissa, yrityksesi hissipuhe?  Työpajojen sarja päättyy toukokuun alussa viestintään ja itseilmaisuun "Potkua myyntiin" -teemalla (7.5.13).

 

Toukokuussa Kaustisella järjestettävät lähimatkailu- ja hyvinvointimessut tarjoavat hyvän mahdollisuuden olla esillä ja hyödyntää oppittuja myynti- ja viestintätaitoja sekä tuoda esiin yritystä ja sen mieleenjäävää tarinaa.

 
Comments