Heinä - elokuu

lähettänyt Sirkka Paananen 21.8.2012 klo 0.09   [ 21.8.2012 klo 0.09 päivitetty ]
Heinäkuussa Suomi lomailee ja virkistyy, myös me pidimme heinäkuussa pääosin taukoa.  Jonkin verran suunnittelimme elo-syyskuun työjärjestystä ja sovimme uusia tapaamisia yrittäjien kanssa.
 
Elokuun alusta alkaen olemme jatkaneet hankealueen yrityksiin tutustumista ja kuulleet yrittäjien näkemyksiä oman yrityksen ja toimialan kehittämistarpeista ja menestysresepteistä.  Oikeiden yhteistyökumppaneiden löytyminen koetaan tärkeänä ja toisaalta vaikeana asiana.  Oman yrityksen vahvuuksien ja erottautumistekijöiden esiintuomiseen halutaan löytää uusia tapoja, lehti-ilmoitukset eivät aina ole tuottaneet toivottuja tuloksia. Suuri osa asiakkaista kertoo kiinnostuneensa yrityksen palveluista tuttujen suosittelujen kautta; "hyvä kello kuuluu kauas ja paha kello vielä kauemmas".
 
Järjestämme syyskuussa kaksi aloitustilaisuutta: tiistaina 11.9 klo 14- 18 Reisjärvellä ja tiistaina 18.9 klo 14- 18 Saarijärvellä. Aloitustilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki hankkeessa mukanaolevat ja mukaantuloa pohtivat hyvinvointi- ja matkailualan yrittäjät sekä muut kiinnostuneet toimijatahot. Tilaisuuksissa käynnistämme yrityksen menestystekijöiden arvioinnin ja luomme yhteistä näkemystä kokonaislaatu-käsitteestä.
Comments