Hyvinvoinnin uudet tuulet puhaltavat Viitasaarella 7.11.12

lähettänyt Sirkka Paananen 8.10.2012 klo 4.26   [ 12.10.2012 klo 3.42 päivitetty ]
Keksintöjen Viikon yhteyteen toteutetaan tänä vuonna myös hyvinvointialan kehittämiseen ja uusiin mahdollisuuksiin  keskittyvä tapahtumakokonaisuus. Kolmesta aihealueesta koostuvan päivän aloittaa sosiaali- ja terveysalan yrittäjyyteen paneutuva SOTE – markkinatilanne tänään ja huomenna -keskustelutilaisuus.  Samalla se on osa TEMin valtakunnallista Hyvää yrittäjyydestä -kampanjaa. Ulla-Maija Laiho TEMistä ja Heli Riipinen, Hoiva- ja hoitoalan ry:stä johdattelevat keskustelua.
 
Lounaan jälkeen Anssi Tuulenmäki, Aalto yliopistosta ohjaa meitä ajattelemaan isosti ja kehittämään kokeilemalla.  Kuinka toteutetaan aidosti nykytilasta poikkeavat uudet ideat? Miten toimii kokeilemalla kehittäminen ja resurssien houkuttelu? Yleisö pääsee mukaan ideointiin!
 
Päivän päätteeksi avaamme silmiä huomaamaan ympäristön vaikutuksen ihmiseen ja asiakkaaseen. Sopiiko yrityksen tai organisaation toiminta siihen tilaan ja ympäristöön missä se toimii. Mitä hyvinvoinnin ja matkailun trendejä on maailmalla ja miten niistä voi hyötyä oman yrityksen palveluiden kehittämisessä? Näihin aiheisiin meitä johdattavat Jorma Jokiniva ja Jouko Berg, Arkberg Design.
Ċ
Sirkka Paananen,
5.11.2012 klo 1.09
Ċ
Sirkka Paananen,
8.10.2012 klo 4.26
Comments