Syyskuuta ja vähän eteenpäinkin

lähettänyt Sirkka Paananen 25.9.2012 klo 3.15   [ 25.9.2012 klo 3.19 päivitetty ]
Lokakuulle on suunniteltu itsearviointikoulutus ja -työpajapäivät. Aloitustilaisuuksissa sopivimmiksi työpajojen ja tapaamisten päiviksi valikoitui tiistai - keskiviikko.  Konsulttikumppaneille esitetyt päivät ovat 16.10, 17.10 ja/tai 23.10.  Koulutuksia järjestetään kaksi samansisältöistä kahdella paikkakunnalla, jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan.
 
Ensimmäisen opinto- ja tutustumismatka järjestetään yrittäjien toiveen mukaisesti hankkeessa mukanaoleviin yrityksiin marraskuussa 13.-14.11. Matka toteutuu, jos mukaan sitoutuvasti ilmoittautuu vähintään 10 yritystä ja jos mukana oleville yrityksille tutustumiskäynti järjestyy.
 
Syksyn kehittämistyö alkoi Kangaskylän Pitokartanossa Reisjärvellä pidetyssä Finnbeing-kehittämismatkan aloitustilaisuudella. Paikalla oli 10 hyvinvointialan yrittäjää. Toinen vastaava tilaisuus jatkoi työtä 12 yrittäjän voimin seuraavalla viikolla Saarijärvellä Mulikan HilTonissa. Työpajojen tulokset löytyvät Työpajat ja aineistot Aloitustilaisuus 11.9./18.9 sivulta.
Työpajoissa luotiin suuntaviivoja yhteiselle kehittämiselle, käynnistettiin yhteisen näkemyksen muodostaminen kokonaislaadusta sekä tultiin keskenämme vähän tuttumaksi. Keskustelimme myös arvoista ja yhteistyön edellytyksistä. Arvo- ja yhteistyökeskustelu jatkuu eri yhteyksissä ensi vuoden loppuun. Niiden pohjalta rakennetaan yhteistyön pelisääntöjä sekä kootaan jatkuvan kehittämisen toimintakulttuurin sisältöä yksiin kansiin.
Ohjausryhmä kokoontui 11.9.12 Kangaskylän Pitokartanossa toiseen kokoukseensa. Riskit ja niihin varautuminen keskustelutti jäseniä paljon ja saimme hyvää ohjeistusta riskien ehkäisyyn. Ohjausryhmä korosti aktiivisen ja segmentoidun tiedottamisen tärkeyttä. Tiedottamisen ryhmiä ovat ainakin: mukana olevat yrittäjät, muut yrittäjät ja toimijat, ohjausryhmä ja kehittämisyhtiöt, palveluntuottajaksi valitut konsulttiyritykset sekä sidosryhmähankkeet.
Comments