Yhteistyötahoja‎ > ‎

TURO -hanke vanhus- ja vammaistyön kehittäminen

lähettänyt Sirkka Paananen 11.10.2013 klo 3.32

TURO -hankeessa on kehitetty turvallisuusosaamista ja työhyvinvointia edistäviä toimintatapoja vanhus- ja vammaistyössä. 

TURO-hankkeen lopputulosten esittelytilaisuus järjestetään Viitasaarella 4.11. klo 12.30 alkaen. Ottamalla  hankkeessa kehitettyjä ja testattuja uusia käytäntöjä mukaan työhön, työn kuormittavuus vähenee.  Samalla  on mahdollisuus tuoda alueen tarpeita ja ideoita kehittämistyön jatkoon. Mukaan ovat tervetulleita sekä julkisen että yksityisen puolen toimijat!

Viitasaaren kaupungintalo, 4.11.13 alkaen klo 12.30

 Klo 12.30-14.30 TURO – hankkeen sisältö ja tuloksia, Anja Tanttu
Klo 14.30-15.30  Keskustelua aihealueesta ja mahdollisista teidän tulevaisuuden tarpeista.

Ilmoittautumiset 30.10.13 mennessä : marja.kauppinen@jamk.fi 

Vanhus- ja vammaistyön henkilöstön työhyvinvoinnin vahvistaminen on merkittävä yhteiskunnallinen haaste. Erityisen tärkeää on huolehtia siitä, että toimintaympäristön olosuhteet mahdollistavat turvallisen työn tekemisen, asiakaspalvelun sekä laadukkaan hoidon. 

TURO-hankkeen päätavoitteena on henkilöstön työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen edistäminen ja turvallisuusosaamisen kehittäminen. Tarkoituksena on edesauttaa yhteisen turvallisuuskulttuurin kehittymistä alalla työskentelevän henkilöstön keskuudessa luomalla alueellinen toimintamalli turvallisen hoitotyön toteuttamisesta, arvioinnista ja seurannasta.

Lue lisää: http://www.jamk.fi/uutiset/2/0/turo_kehittaa_turvallisuusosaamista_ja_edistaa_tyohyvinvointia_vanhus-_ja_vammaistyossa

Comments